Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Самооборона Майдану взяла під охорону будівництво ГЕС у Нижньому Бистрому (ФОТО)

11 червня 2014 р., 18:28

Кажуть, що їх на Закарпаття відправив Парубій. Але ідеї, які вони захищають, ніяк не влаштовують місцевих мешканців. Постає питання: чи справді це представники Майдану?

10 червня праві сили Хустщини та громадські активісти завітали в с.Кошелево, де, після Богослужіння, провели зустріч з мешканцями села на якому було обговорено питання шкідливості будівництва МГЕС в с.Н.Бистрий та зібрані підписи проти будівництва ГЕС.



Після цього активісти поїхали в с.Нижній Бистрий, де було зафіксовано проведення будівельних робіт, про що повідомлено Хустську міліцію та написано відповідне звернення.

УВАГА!

Об’єкт охороняється особами, які мають шеврони Самооборони Майдану, тобто ці люди відкрито захищають інтереси олігархів та корупційні схеми з якими боровся Майдан. Ці люди кажуть, що їх сюди направив Парубій, щоб захищати будівництво. Тобто вже сьогодні деякі зловмисники торгують ідеями Майдану.

Прошу всіх, хто небайдужих до ідей Майдану допомогти нам розібратися з цими самозванцями.
Також 18.00 була координаційна нарада в Хустській Райраді, де були гості з Міжгірщини та Ужгорода, де обговорювалися питання координації дій та де були заклики про блокування доріг обласного значення у випадку коли влада не буде реагувати на звернення громадян.

Грица Семен


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp