Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одинадцятьох нелегальних мігрантів затримали на Закарпатті

17 грудня 2016 р., 12:15

Минулої доби

Учора, в ході реалізації оперативної інформації, прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали 6-ох громадян Шрі-Ланки, 4-ох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

Так, на околиці населеного пункту Середнє Ужгородського району, прикордонниками спільно з представниками Національної Поліції було затримано 6-х осіб азіатської зовнішності. Зі слів чоловіків стало відомо, що вони громадяни Шрі-Ланки але документів при собі у них не має. Однак під час огляду речей, у п’яти громадян правоохоронці виявили паспортні документи, у яких відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя.

Крім того, 4-ох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізничного вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває, при собі не мали. Від будь-яких пояснень відмовились.

Ще одного громадянина Молдови без документів затримали охоронці державного рубежу безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону. Затриманий пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

З метою з’ясування обставин правопорушення та встановлення особи затриманих, усіх правопорушників доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Наразі тривають фільтраційні заходи.




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp