Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Миколай приходить двічі… (ФОТО)

20 грудня 2016 р., 08:41

Скажете, не може такого бути. Але саме так сталося вчора в Медико-соціальному реабілітаційному центрі «Дорога життя».

Розпочав свято директор Центру Олег Кириленко, який розповів історію виникнення Дня святого Миколая, привітав вихованців з першим зимовим святом та представив почесних гостей – працівників Ужгородської міської ради на чолі з Богданом Андріївим.
У цей же час до зали під оплески присутніх зайшов такий бажаний гість – Миколай. Міський голова не лише спостерігав за тим, як діти читали вірші Чудотворцю та співали, а й підспівував їм, а згодом роздавав подарунки. 

{g}

Привітали вихованців Центру і його давні добрі друзі – представники ТОВ«Д’юті фрі трейдінг» зі своїм керівником Володимиром Сулімою.
Трохи пізніше, коли діти розвертали подарунки, Миколай завітав удруге, але вже з іншою свитою – працівниками патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.
Молоді полісмени виявили неабиякі артистичні здібності: вони розіграли перед дітлахами сценку, в якій «злодій» украв у Миколая мішок з подарунками. Та коли присутні в залі голосно покликали поліцію, «злодія» спіймали, а подарунки віддали дітям.

Людмила Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp