Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємєць, що побудував об`єкт Пилипеці, вже два роки не укладає договір про пайову участь

20 грудня 2016 р., 13:20

Прокуратура звернулася до суду

Хустською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах держави, в особі Пилипецької сільської ради Міжгірського району, про визнання укладеним договору про пайову участь (внесок) замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури с. Пилипець Міжгірського району Закарпатської області.Як уточнили у Хустській місцевій прокуратурі встановлено, що у 2014 році в Управлінні ДАБІ у Закарпатській області було зареєстровано декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, розташованого в с. Пилипець.

Однак, підприємець-замовник, який є мешканцем Міжгірського району, всупереч імперативним вимогам діючого законодавства України у сфері містобудування, після реєстрації вищезгаданої декларації не уклав договір про пайову участь у розвитку інфраструктури з Пилипецькою сільською радою, хоча зазначений орган місцевого самоврядування й звертався до нього письмово з вимогою про необхідність обов’язкового укладення такого правочину.Вказане, у свою чергу, стало підставою для вжиття прокуратурою заходів представницького характеру.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp