Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські журналісти віддали свою кров

12 червня 2014 р., 09:41

Медійники стали донорами для закарпатців

У Закарпатській обласній станції переливання крові в Ужгороді було людно. Закарпатські журналісти (а з ними й кілька громадських діячів та небайдужих ужгородців) напередодні свого професійного свята, яке відзначали 6 червня, вирішили здати кров для потреб закарпатців, а в разі необхідності й для тих, хто нині служить у гарячих точках Східної України.

Таку ініціативу виявили самі журналісти Віталій Глагола та Андрій Ганусич, які вирішили «пролити кров» та шукали компанію, і Вікторія Сабо, яка взялася за організацію цієї акції.

За три години перебування на станції працівники різних друкованих та електронних видань здали майже 7 літрів крові. До речі, кожен за «свій внесок» у касі отримав 27 гривень із «хвостиком». Всі ці гроші медійники тут же передали на бронежилети для закарпатців, які зараз перебувають на Сході. Здавання крові — чергова акція, яку організували закарпатські журналісти (попередньою, нагадаємо, був збір продуктів для потреб армії).
Марта ЗАГАТЯНСЬКА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp