Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чи є чим привабити інвесторів Закарпатській області?

21 грудня 2016 р., 16:20

23.12. о 10.00 відбудеться прес-конференція та відкриття круглого столу «Вплив місцевої влади на покращення інвестиційного клімату Закарпатської області».


Разом з експертом з місцевого економічного розвитку, та головою правління у Громадському центрі "Ділові ініціативи", Галиною Васильченко та експертами Українського інститут міжнародної політики, Ростиславом Томенчуком та Надією Афанасьєвою, буде відбуватися презентація кращих практик залучення інвестицій в країнах ЄС та участі місцевої та регіональної влади в цьому процесі. Серед поважних гостей: Геннадій Москаль, Голова Закарпатської обласної державної адміністрації та Михайло Рівіс, Голова Закарпатської обласної ради.
Крім презентацій успішних кейсів місцевими громада європейських країн, котрі зуміли стати відкритими для інвестицій та бізнесу, відбудеться обговорення ролі агенцій регіонального розвитку в процесі залучення інвесторів. Крім того, за цим круглим столом спробуємо порефлексувати про стан інвестиційної привабливості України і Закарпатської області, зокрема. Також, будемо дуже раді поділитися уже наявною практикою місцевих влад по підтримці розвитку бізнес та залучення інвесторів.

Також в програмі передбачений час на дискусію та обговорення точок дотику основних гравців в полі залучення інвесторів: місцевої влади, управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, управління інвестиційної привабливості, представники ОТГ та міст, інші регіональні та місцеві інституції, котрі займаються підтримкою бізнесу та залученням інвестицій. Саме в цьому колі і будуть відбуватися напрацювання та озвучення стратегії місцевої влади для покращення інвестиційного клімату в регіоні. Можна буде дійти згоди у пріоритетних сферах інвестиційної політики Закарпатської області, порівняти інструменти залучення інвесторів та обговорити співпрацю і комунікацію місцевих громад, міст і районів, торгово-промислової палати та інвесторів. Сподіваємося на плідну дискусію та активний круглий стіл.

Місце проведення: мала зала Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4, м. Ужгород, 2 поверх)

Реєстрація, ранкова кава 10:00

Час проведення заходу: 10.30-13.30







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp