Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени охорони святкували (ФОТО)

21 грудня 2016 р., 20:33

Миколая

Вирувало свято.

{g}

Новорічні свята працівники поліції охорони Закарпаття розпочали святкувати разом з вихованцями підшефного закладу. Запальними танцями, веселими піснями зустрічали шефів учні Ужгородської спеціальної школи-інтернату.

Розпочали святковий вечір з надзвичайно зворушливої постановки казочки «Колобок». Особливо вразив присутніх танець маленьких янголів.

- Не можливо без сліз спостерігати, як ці маленькі янголята танцювали. В такт музиці, виважено та ніжно, з сльозами на очах розповіла Марина Сак, психолог УПО в Закарпатській області.

У школі-інтернат навчаються дітки, яких на жаль природа обділила слухом, проте кожен із учнів школи по-своєму особливий. Діти продемонстрували свою акторську майстерність. Чекали на гостей також виконання пісень мовою жестів. Кожен охочий мав нагоду відвідати виставку новорічних композицій, які малеча підготувала власними руками на передодні свята.

- Наші діти просто обожнюють свята. Звичайно, їм складено вивчати пісні, вірші, танці, але вони обожнюють брати участь у святкових концертах і віддаються завжди на повну, зазначив завуч з виховної роботи Іван Чейпеш.











Згодом учнів привітали зі святом гості заходу. Побажала веселих свят дітворі та їх батькам директор школи Наталія Бушко. Василь Тимощук – капітан поліції, старший інспектор УПО в Закарпатській області, користуючись нагодою, нагородив подарунками дітей котрі взяли участь у конкурсі малюнків «Поліція охорони в моєму житті» , що відбувся на передодні.





- Шановні діти, мені дуже приємно у цей святковий день, день коли стаються чудеса – у свято Миколая, бути тут разом з Вами. В Управлінні поліції охорони для вас теж приготували нагороди. Кілька десятків робіт надійшло на нашу адресу, серед них було багато і ваших робіт, за що вам дякуємо. Я чесно зізнаюся було дуже складно вибирати переможців, адже роботи цього річ були вражаючі. Отож, найбільше членів журі вразила робота учениці Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату - Іванни Маринчак . Тож вітаємо нашу переможницю конкурсу.





Завершили святкову, вечірню програму масовим хороводом. До дітей завітав святий Миколай, який благословив учнів та побажав їм усіх благ у Новому Році.




















Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp