Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ГПУ назвали три причини трагедії в Княжичах

21 грудня 2016 р., 11:20

Це можуть бути службова недбалість, відсутність на автомобілі Держслужби маячків і непроведення попередньої розвідки ситуації.

Генрокурор Юрій Луценко назвав три причини, які окремо чи в сукупності могли стати причиною перестрілки в Княжичах, під час якої загинули п'ятеро поліцейських.Раніше ГПУ отримала повне відео перестрілки в Княжичах, а Луценко розповів про нову версію перестрілки в Княжичах.Першою причиною, за словами генпрокурора, могла стати службова недбалість керівників операції із затримання банди грабіжників.Другою причиною - відсутність на автомобілі Держслужби охорони проблискових маячків, за якими її можна було б ідентифікувати.Третьою можливою ​​причиною Луценко вказав те, що керівництво операцією наказало штурмом звільняти затриманих правоохоронців без проведення попередньої розвідки ситуації.Нагадаємо, на початку грудня під час спецоперації в Княжичах загинули п'ять силовиків. Перестрілка сталася між спецназом КОРД і співробітниками Державної служби охорони.Четверо з п'яти загиблих були розстріляні в маркованому авто Держохорони, а всі копи були одягнені в бронежилети і спецзасоби.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp