Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Кличко отримав нагороду від AIBA

21 грудня 2016 р., 20:26

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-4, 53 КО) удостоївся нагороди від Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA).

Екс-король "гевівейту" Володимир Кличко отримав нагороду за свої багаторічні заслуги перед боксом. У ці дні Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA) відзначає 70-річчя організації, у зв'язку із чим у швейцарському містечку Монтре пройшов гала-вечір за участю найвідоміших боксерів сучасності.Там AIBA раздавала нагороди особливо видатним спортсменам, у число яких увійшов і наш Володимир Кличко. Українець отримав новозасновану нагороду - "Легендарний боксер".Зазначимо, що Кличко-молодший також виступав під егідою AIBA і навіть виграв в аматорському боксі олімпійське золото (Атланта-1996), тому нагорода ця цілком заслужена, а аматорський бокс зовсім не чужий Володимиру, хоча всі його вже звикли бачити в лавах професіоналів. Сама нагорода виконана у вигляді рукавички із золота, така буде щороку вручатися спортсмену, який заслужить звання "Легенда AIBA".Володимир Кличко подякував публіці й AIBA, проте зазначив, що його ще рано зараховувати до легенд, так як поки він ще в справі, нагадавши про майбутній бій проти Ентоні Джошуа.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp