Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді інтенсивно знищують бездоріжжя (ФОТО)

12 червня 2014 р., 11:00

Зараз ремонтують шляхи на вулиці Чорновола.

 

Наразі на вулиці Чорновола, що в Новому районі Ужгорода, триває поточний ремонт. Якщо погода не підведе, уже цього тижня дорогу тут полагодять.

«Ми продовжуємо реалізовувати програму поточного ремонту доріг Ужгорода, – розповів в.о.міського голови Віктор Щадей. – Закінчили лагодити вулиці Легоцького, Капушанську, Закарпатську, Заньковецької і Сечені. Цього тижня перейшли на наступні – Чорновола, Тлехаса, Митну. Сьогодні підготовчі роботи проводять на вул.Чорновола, завтра заливатимуть асфальт. Якщо не завадять дощі, то вже цього тижня закінчимо ремонтувати заплановані вулиці і перейдемо до інших».

Ще кілька тижнів тому одна з головних магістральних вулиць Ужгорода – Легоцького – була непридатною для руху. Нині цю дорогу не впізнати – після капітального ремонту тут і нове дорожнє покриття, і зливоприймачі, і щебенева основа, яких досі не було взагалі.

Нагадаємо, загалом в Ужгороді планують капітально і поточно полагодити 60 вулиць.

Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp