Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські енергетики відзначили професійне свято (Фото)

22 грудня 2016 р., 17:30

І отримали відзнаки

Сьогодні в Оноківцях у приміщенні ПАТ «Закарпаттяобленерго» пройшли урочистості з нагоди Дня енергетика. Участь узяли працівники компанії з усієї області, керівництво обленерго, міський голова Ужгорода, представники Закарпатської ОДА та обласної ради.

Серед позитивних моментів генеральний директор Віктор Петров назвав кілька. Так, серед компаній-надавачів комунальних послуг Закарпатської області ПАТ «Закарпаттяобленерго» – єдине, у кого цілодобово працює кол-центр для оперативного та якісного обслуговування клієнтів.

Також, зі слів генерального директора, цьогоріч спрощений доступ до мереж для приєднання нових споживачів, а саме зменшено перелік необхідних документів та час приєднання. У результаті, за 2016 рік приєднано 2603 споживача, при цьому приєднана потужність їх електроустановок склала 33,3 МВт.

Що стосується надійності електропостачання, то цього року обленерго інвестувало в мережі 137 млн. грн. Основну увагу було приділено реконструкції розподільчих мереж, – саме тих мереж, від стану яких залежить якість напруги.

{g}

Відзначив генеральний директор і той факт, що, незважаючи на відсутність російського газу, Україна другий рік поспіль проходить осінньо-зимовий період стабільно, без будь-яких потрясінь в енергетиці.

Опісля від імені Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної адміністрації багатьом працівникам компанії були вручені нагороди й грамоти. Подяки працівникам вручили й від ПАТ «Закарпаттяобленерго» за високий професіоналізм та сумлінну працю. Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp