Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський мер прозвітував про роботу

22 грудня 2016 р., 20:10

Пророблену цьогорч

Міський голова Богдан Андріїв на сьогоднішній сесії прозвітувався за пророблену у 2016 році роботу. Богдан Євстафійович зупинився на основних напрямках діяльності Ужгородської міської ради, зокрема, комунальній сфері, медичній та освітній галузі, роботі у сфері міжнародного співробітництва, культури, спорту, підтримки бізнесу та соціального захисту, щодо підтримки Збройних сил України, співпраці з громадою, напрацюваннях у розробці стратегії розвитку міста до 2030 року тощо. Окреслив також пріоритети діяльності на наступний, 2017 рік.

"2016 рік був непростим. На нашому шляху були і помилки, і прорахунки – ми не приховуємо їх. Але є і досягнення. Твердо переконаний – жодного позитивного зрушення нам не вдалося б досягти без дієвої підтримки ужгородців. Це лише початок нашої роботи, наших спільних перемог, - підкреслив Богдан Андріїв.

Докладніше зі звітом про діяльність міського голови Ужгорода Богдана Андріїва можна ознайомитися на сайті Ужгородської міської ради за посиланням.




Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp