Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаля найчастіше згадували у ЗМІ - результати рейтингу

23 грудня 2016 р., 10:18

Керівник Закарпаття на перших позиціях і в інших всеукраїнських рейтингах

Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА, став лідером за «медійністю» (згадуваністю в засобах масової інформації) серед голів обласних державних адміністрацій. Такі дані оприлюднив сервіс «Медіатека» (http://mediateka.com.ua/), який спеціалізується на моніторингу та аналізу ЗМІ й співпрацює з Кабінетом міністрів України, інтернет-виданням «Телекритика» тощо. Із керівників 25 регіонів України ЗМІ найчастіше згадували міського голову Києва (а за сумісництвом – голову Київської міської державної адміністрації) Віталія Кличка, однак серед голів обласних держадміністрацій лідер за «медійністю» – Геннадій Москаль, котрого в інформаційних повідомленнях згадали 7586 разів.
Після Г.Москаля в рейтингу розмістилися Степан Барна (голова Тернопільської ОДА) та Юрій Гарбуз (голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації), а замикають список керівники Житомирської, Волинської та Одеської областей.
Довідка: Результати рейтингу сформовані при використанні системи моніторингу медіа «Медіатека». Всього було досліджено понад 13 мільйонів повідомлень, із них 1,5% — стенограми ТБ, 0,7% — стенограми радіо, 2% — матеріали друкованих ЗМІ, 15,6% — повідомлення Facebook, решта — сайти онлайн-видань та інформагентств.
Керівник Закарпаття є одним із лідерів і в інших всеукраїнських рейтингах. Як ми вже повідомляли, Г.Москаль посів п’яте місце за економічними показниками Закарпаття (рейтинг ефективності голів ОДА «Ділової столиці») і третє – за рівнем відповідальності (рейтинг «Слова і Діла»).

Схожі новини

Москаль прокоментував події в Апеляційному суді Закарпаття
Москаль: «Вирішити питання ОТГ мітингами, транспарантами гучномовцями чи гробами з вінками неможливо»
Москаль спростовує інформацію щодо введення плати за перетин кордону
Москаль допоможе Свалявському профтехучилищу розширити навчальну базу і передасть Боржавській вузькоколійці ще один ретро-тепловоз
Москаль серед тих, про кого пишуть і говорять найчастіше
Москаль: «Суд конфіскував у дохід держави ділову деревину, яку лісгосп із Чернігівщини в сховку намагався вивезти в Румунію» (ДОКУМЕНТ)
ВРУ не підтримує запропоновані Москалем та активістами зміни до законодавства щодо врегулювання «пересічки»
Москаль: "На Луганщині я добивався письмових зобов’язань від керівників «ЛНР» про ремонт зруйнованих комунікацій"
Москаль: «Блокування залізничного сполучення з ОРДЛО та особливі заходи в енергетиці не відіб’ються на енергопостачанні Закарпаття»
Москаль вважає методи роботи ФСБ непрофесійними

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp