Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У штабі АТО підтвердили загибель військового, який вважався полоненим

23 грудня 2016 р., 20:30

Штаб антитерористичної операції заявляє про загибель військовослужбовця, що вважався полоненим, біля Світлодарська Донецької області.

Про це Українським Новинам повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Я цю інформацію підтверджую", - сказав він.

Також прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив відеозапис інтерв'ю командира батальйону з позивним "Купол", що перебуває безпосередньо біля Світлодарська.

Командир батальйону наголосив, що 18-23 грудня біля Світлодарська загинули 9 українських військовослужбовців, зазнали поранень - 35, отримали контузію - 17, різні травми - 11.

Крім того, "Купол" повідомив, що на відеозаписі, розповсюдженому бойовиками, дійсно відображені тіла українських військовослужбовців, зокрема лейтенанта Ярового й солдата Баюса.

Також "Купол" зазначив, що йому не відомі точні втрати бойовиків, однак він упевнений, що вони перевищують втрати Збройних сил.

Раніше журналісти й волонтери повідомляли, що бойовики розсилають фото й відео трьох осіб, нібито взятих у полон на Світлодарській дузі й убитих на окупованій території.

Як відомо, 18 грудня у районі Світлодарської дуги бойовики намагалися вибитипередові підрозділи Збройних сил України з позицій, але зазнали поразки в бою. З боку ЗСУ загинули 5 військовослужбовців, 6 зазнали поранень, а втрати противника склали не менше 25 бойовиків, ще близько 30 отримали поранення.

Пізніше підтвердилася інформація, що один боєць Збройних сил України тодіпотрапив у полон, до цього він вважався зниклим безвісти.

19 грудня бойовики поновили обстріли позицій ЗСУ на Світлодарській дузі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp