Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прикордонників у гостях побували студенти УжНУ (Фото)

24 грудня 2016 р., 10:50

Які навчаються на кафедрі військової підготовки

Учора до відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону навідалось у гості понад 180 студентів кафедри військової підготовки Ужгородського національного університету. Прикордонники разом з працівниками вищого навчального закладу провели для молоді заняття та розповіли їм про військову службу закарпатських «зелених беретів».

На навчанні були присутні 150 студентів першого та понад 30 студентів другого курсів. Крім того, серед гостей були не лише юнаки, а також і дівчата, які в майбутньому мріють стати офіцерами Держприкордонслужби України. Під час занять правоохоронці розповіли молоді про види стрілецької зброї, засоби зв’язку, спеціальну техніку та технічні засоби охорони кордону, що є на озброєнні у прикордонників.

{g}

Завідувач кафедри полковник Василь Олійник зазначив: «Практично всі студенти військової кафедри планують стати військовослужбовцями та захищати терени нашої держави. Досвід, який вони сьогодні отримали – це не лише нові знання та практичні уміння, але і покликання серця». Зокрема, сам Василь Васильович проходив службу у Чопському прикордонному загоні. Військові справі він присвятив своє життя, а нині навчає молоде покоління любові та патріотизму до рідної Батьківщини.



 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp