Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє жителів Іршавщини затримали одного з грабіжників, які напали на підприємця

24 грудня 2016 р., 12:55

І за це отримали подяки від поліції

В Іршаві двоє грабіжників у масках напали на приватного підприємця, забравши у нього 100 тисяч гривень. Під час нападу потерпілий кликав на допомогу, на його крики збіглися люди з ринку, серед яких були ВасильБулатко та Василь Бабинець. Вони заблокували автомобіль, на якому приїхали грабіжники, і затримали одного з них до приїзду поліцейських.

Вчора, 23 грудня, підполковник поліції Анатолій Шкирта запросив Василя Булатка, Василя Бабинця та голову громадського формування Мирослава Маринцівського у відділення поліції, де урочисто вручив їм подяки і висловив вдячність за небайдужість та сміливість.

Начальник Іршавського відділення поліції Анатолій Шкирта зазначив, що співробітництво членів громадського формування та поліції є прикладом для всіх, адже тільки спільними зусиллями можна зберегти спокій і порядок у районі. Громадське формування села Ільниця не лише допомагає правоохоронцям, але й займається волонтерською діяльністю. З часу початку бойових дій на сході України вони побували у Сєверодонецьку, Щасті, Станиці Луганській, Дебальцевому, Чорнухиному, Пісках, Старобельську, Новоайдарі. Були неодноразовими гостями і в закарпатських правоохоронців, які несли службу на блокпостах в Артемівську.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp