Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де в Ужгороді панує свято? (ФОТО)

25 грудня 2016 р., 15:01

Є три локації

У місті.

Цьогоріч в Ужгороді діють одразу три новорічно-різдвяні ярмарки в центральній частині міста. В пошуках святкового настрою ми вирішили пройтися цим маршрутом і відзняти, що цікавого пропонують ужгородцям та гостям міста.

{g}

Отже локація №1 – винний льох "Совине гніздо". Тут діє фестиваль глінтвейну Гаряче вино. "Сухі та десертні, ігристі і тихі, старі, молоді, ординарні, купажовані вина... і море глінтвейну. А ще - смачнезна їжа, різдвяний ярмарок і файна забава у хорошій компанії", – пишуть про захід організатори свята.
Рекомендуємо посмакувати печеною картоплею, м'ясом та неодмінно придбати додому карпатської бринзи та кілька літрів вина чи меду.
Фестиваль розпочався два дні тому і працюватиме ще сьогодні, 25 грудня, до 22:00. Тож не прогавте!

Локація №2 – новорічно-різдвяний ярмарок "Всі свої". Знаходиться він на набережній Незалежності поблизу Лінгвістичної гімназії. Тут вже традиційно всіх зустрічає хороша музика, смачна їжа та запашний глінтвейн. До чашечки гарячого вина рекомендуємо придбати смачні тематичні пряники від Добре печиво.

Також тут можна придбати хендмейд вироби від закарпатських умільців і водночас допомогти маленькій дівчинці Наталці Кереканич в боротьбі з важкою хворобою. Ярмарок благодійний і всі виручені кошти підуть на її лікування.
А ще сьогодні о 18:30 на вас чекає фаєр шоу від The Fire Life Theatre у поєднанні з живим вокалом Александра Кузнецова!

Завершує наш святковий маршрут локація №3 – різдвяний ярмарок поблизу філармонії (на коштах). Він діятиме найдовше – аж до 10-х чисел січня. Тут частують "Козацькою кухнею", трав'яним чаєм, медівкою та настоянками.
Отож, якщо ви з друзями або родиною відтворите наш маршрут, частуючи один одного, то гарантуємо, що святковий настрій неодмінно огорне вас та буде супроводжувати цілий рік.
Веселого Нового 2017 року та Різдва Христового!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp