Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Які перспективи має "Говерла"?

12 червня 2014 р., 15:21

Команда і надалі буде у складі елітного футболу.

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич напередодні загальних зборів Учасників Прем'єр-ліги розповів про перспективи ужгородського клубу в майбутньому сезоні. За словами Шуфрича, команда, як грала, так і буде грати в еліті українського футболу, в якому, на його думку, як і раніше повинні виступати 16 команд. 

"Ситуація у футболі відображає ситуацію в країні. Чим сильніше країна, тим сильніше чемпіонат. Потрібно зробити все, для того щоб повернутися до колишнього формату, де в Прем'єр-лізі грають 16 команд". 

Також Олександр Нестерович пролив світло на ситуацію, згідно з якою "Говерла" може не пройти атестацію на наступний сезон через заборгованість по зарплатах перед футболістами команди. "Все це нісенітниця, ми грали в минулому чемпіонаті, будемо грати і зараз. Я впевнений в цьому. Заборгованості із зарплат є. Багато в чому це пов'язано з тим, що в країні банківська криза. Але я вдячний своїм футболістам, які грають не за гроші , а за клуб і терплять все це. У них є терпіння і я їм за це вдячний ".

football.com

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp