Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді контролюватимуть кожну копійку

12 червня 2014 р., 16:02

Таке рішення прийняла міська рада.

Усі бюджетні установи Ужгороді ретельно перевірятимуть щодо використання бюджетних коштів та дотримання законів.


Про це йдеться у проекті рішення Ужгородської міської ради, опублікованому на сайті міськрадию

Документом пропонується затвердити Порядок проведення внутрішнього аудиту в бюджетному процесі Ужгорода та уповноважити фінансове управління на всіх стадіях бюджетного процесу в м.Ужгороді проводити контроль за дотриманням бюджетного законодавства, спрямований на забезпечення ефективного і результативного управління коштами бюджету м.Ужгорода з боку головних розпорядників, відповідно до вимог Бюджетного Кодексу України.

Як зазначається у тексті Порядку, об'єктом внутрішнього аудиту є діяльність бюджетних установ, які повністю утримуються за рахунок коштів бюджету міста, та їх заходи, щодо забезпечення ефективного функціонування системи внутрішнього контролю (дотримання принципів законності та ефективного використання бюджетних коштів, досягнення результатів відповідно до встановленої мети, виконання завдань, планів і дотримання вимог щодо діяльності бюджетних установ, а також підприємств комунальної власності, установ та організацій, які належать до сфери їхнього управління).

Звіти про результати внутрішнього аудиту, проведеного уповноваженими посадовими особами головних розпорядників коштів бюджету м.Ужгорода, подаються фінансовому управлінню щоквартально до 5 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

Зведений звіт про результати внутрішнього аудиту в бюджетному процесі м.Ужгорода подається фінансовим управлінням на розгляд виконавчого комітету міської ради двічі на рік ( до 20 січня та до 20 липня), – йдеться у документі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp