Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Родини переселенців отримали подарунки (Фото)

26 грудня 2016 р., 18:10

До новорічно-різдвяних свят

13 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції отримали продуктові набори напередодні святкування новорічних та різдвяних свят.

26 грудня члени регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО на чолі із заступником начальника закарпатських рятувальників Богданом Ільковичем завітали з новорічними подарунками до окремої категорії тимчасово переміщених осіб, які проживають в м. Ужгород та Ужгородському районі.

Всі ці подарунки, зокрема продуктові набори отримали багатодітні сім’ї, інваліди та люди похилого віку.

{g}

Гості привітали людей з наступаючими святами Новим роком та Різдвом Христовим та побажали їм здоров’я й добробуту, а також витримки у нелегкий час та мирного неба.

Також пообіцяли, що й надалі сприятимуть їх швидкій адаптації на новому місці тимчасового проживання й допомагатимуть у вирішенні соціально-побутових проблем.
 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp