Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті перевіряють легальність ялинок, які продають на ринку

26 грудня 2016 р., 20:40

Щоденно залучається майже 80 поліцейських

З 23 грудня на території краю співробітники поліції спільно з працівниками лісгоспів та учасниками громадських формувань відпрацювали 20 ринків, торгівельних майданчиків та потенційних місць стихійної торгівлі. Крім цього було виставлено 6 заслонів біля лісових масивів, перевірено 93 одиниці транспорту на наявність хвойних дерев без документів. Правоохоронці також перевіряють рухомий склад залізничного транспорту на предмет наявності несанкціоновано зрубаних ялинок. За три дні працівники поліції Закарпаття перевірили 8 лісопереробних підприємств.

Загалом правоохоронці склали 6 протоколів за ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто торгівля з рук у невстановлених місцях. Таке правопорушення карається накладенням штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі. Загалом було вилучено півсотні дерев.

Нагадаємо, що в період новорічно-різдвяних свят Головним управлінням Національної поліції в Закарпатській області проводиться ряд оперативно-профілактичних заходів для виявлення правопорушень, пов’язаних з незаконним розповсюдженням піротехнічних засобів та вирубкою дерев хвойних порід.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp