Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як правильно готуватися до святкування Нового року

30 грудня 2016 р., 09:55

Рейтинг забобонів

Багато хто вірить – якщо правильно одягтись, а на стіл покласти спеціальні страви, то рік Вогняного Півня обов’язково принесе здоров’я, кохання та успіхи на роботі.

Mukachevo.net склав рейтинг з ТОП-5 забобонів, які ще можна встигнути втілити в життя, аби увесь 2017-ий вас супроводжувала удача.

1.Де зустрічати? Півень за натурою птиця домашня, тому у Новорічну ніч не варто їхати далеко від дому. Найкращим варіантом буде зібратись з родиною та близькими друзями в теплій домашній атмосфері, без галасливої музики та іншого шуму. Далекі подорожі теж не варто планувати на початок року.

2. Одяг. Головний колір року Півня – червоний. В одязі можна використовувати всі його відтінки, а також жовтий, фіолетовий та помаранчевий кольори. Жінкам на святкування краще одягти плаття, спідниці та блузки. Чоловікам не варто зустрічати Півня у футболках та джинсах, адже покровитель року любить нарядність у всьому. Аксесуарів варто одягати по-мінімуму.

3. Їжа. Півень любить тільки натуральні продукти, тому на святковому столі не має бути страв з напівфабрикатів та замовлених з піццерії. Натомість, варто приготувати салати, м'ясо, рибу і овочеві закуски. А щоб у новому році було багато грошей, приготуйте щось з морепродуктами.

4.Декор. Скатертина, серветки, свічки повинні бути червоних відтінків. Але Вогняний Півень не любить надмірного пафосу і блиску, тому декору має бути в міру, аби тільки підкреслити новорічну атмосферу. Страви можна прикрасити червоною ікрою, буряком, помідором, гранатом.

5.Подарунки. Півень вітає корисні і розумні подарунки – книгу, розвиваючі ігри, посуд, косметику, спортивні приладдя, золото та турпутівки. Головне не дарувати банальні речі, адже ризикуєте отримати від Півня тією ж монетою.
Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp