Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Родину з прийомними дітьми відвідав керівник поліції Мукачева

30 грудня 2016 р., 18:10

Не з пустими руками

Сьогодні керівник поліції м.Мукачева полковник Василь Рябінчак та співробітники поліції превентивної діяльності завітали в гості до мукачівської родини, де виховуються четверо дітей, батьків яких позбавлено батьківських прав. Виховує діток мукачівка пані Ангела.

У цій родині проживає четверо прийомних дітей: троє хлопчиків і однадівчинка. Наймолодшому – 6, найстаршому - 14 років. Їхні батьки позбавлені ​​батьківських прав. Уже більше двох років діти живуть у пані Ангели, яка виховує ще й двох власних дітей. Тож разом їх шестеро.

Різниці між дітьми добра жінка не робить і мріє тільки про одне - аби всі діти виросли щасливими та гідними людьми.

Гості привітали усю родину з наступаючими святами й вручили дітям солодкі подарунки. Правоохоронці поцікавилися, як живеться дітям, розпитали про їхні мрії, підбадьорили добрим словом.

-Ви робите благородну справу, адже створили сімейний затишок та родиннуатмосферу для діток, які раніше цього всього не мали. За це вам велика вдячність та повага від усіх нас, - каже Василь Рябінчак.

{g}


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp