Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велодоріжки на Виноградівщині планують відремонтувати

30 грудня 2016 р., 20:20

До такого рішення прийшли депутати облради

Обласні обранці впевнені, що наявність велодоріжок зменшить кількість дорожньо-транспортних пригод, убезпечить людей та пришвидшить їх переміщення з одного населеного пункту в інший.

Під час третього пленарного засідання п’ятої сесії облради з депутатським запитом звернувся Роман Фурман стосовно капітального ремонту велосипедних доріжок с. Підвиноградів–Нове Село та м. Виноградів – смт Вилок Виноградівського району, а також фінансування зазначених робіт.

На сьогодні транспортні проблеми найефективніше вирішувати за допомогою впровадження систем «раціонального громадського транспорту» в сукупності із розвитком альтернативних автомобільному видів транспорту, серед яких – велосипедний.

Депутати направили запит на розгляд Служби автодоріг у Закарпатській області та комунального закладу «Агенство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» облради.
Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp