Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжка зловмисникам з рук не зійшли

31 грудня 2016 р., 14:01

Їх спіймли

Полісмени.

В смт.Середнє на Ужгородщині троє жителів обласного центру, серед яких і двоє неповнолітніх братів, намагались викрасти мідний кабель з вишки мобільного зв’язку. Викрадачів затримали правоохоронці, розпочато слідство Сьогодні вночі на тел.102 поліції надійшло повідомлення від працівника одного з операторів мобільного зв’язку про те, що в смт.Середнє Ужгородського району невідомі особи намагаються викрасти з їх вишки мідний кабель. 

Зловмисників затримали на автодорозі Київ-Чоп біля Середнього патрульні поліцейські спільно з працівниками кримінальної поліції Ужгородського району. Крадіями кабелю виявилися троє жителів м.Ужгорода віком 15, 16 і 47 років (хлопці – рідні брати). Біля них у канаві поліцейські виявили два мішки з відрізками телефонного кабелю. Затриманих доставили в районний відділ поліції. На них очікує кримінальна відповідальність за скоєння крадіжки. Обставини справи з’ясовують слідчі.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp