Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Польщі п'яний водій з України збив насмерть двох дівчат

1 січня 2017 р., 20:01

Чоловік, який їхав позашляховиком джип, з’їхав на тротуар, зламав перила і впав у річку

одій з України вчинив смертельний наїзд на пішоходів у новорічну ніч в місті Єленя Гора на південному заході Польщі. Дівчата 14 і 16 років, які йшли тротуаром, померли на місці, повідомляє Радіо Вроцлав.

"30-річний водій з України за кілька хвилин перед настанням Нового року скоїв наїзд на двох дівчат 14 і 16 років, який виявився для них смертельним. Як встановили правоохоронці, чоловік, який їхав позашляховиком Джип, з’їхав на тротуар, зламав перила і впав у річку. Дівчата підліткового віку померли на місці", - зазначається в повідомленні.

Отримала поранення також пасажирка, яка сиділа поруч з водієм. Вона у тяжкому стані перебуває у шпиталі.

"Правоохоронці повідомили, що водій Джипа був у стані сильного алкогольного сп’яніння і мав в організмі близько двох проміле алкоголю. А дорожнє покриття дороги було досить слизьке", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у німецькій Баварії 1 січня на автобані A7 зіткнулося одразу 11 транспортних засобів - вісім легковиків і три вантажівки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp