Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чого хотіли мешканці Мукачева від головного міліціонера краю? (ФОТО)

13 червня 2014 р., 14:01

Сергій Шаранич поспілкувався з керівниками міста та району, активісти та мешканцями.

Начальник Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич поспілкувався з представниками місцевої влади та органів самоврядування, прокурорами м.Мукачева та району, журналістами, а найголовніше – провів виїзний прийом для людей, які прийшли з важливими питаннями, пов’язаними з роботою місцевих міліціонерів. 

На прийом до головного міліціонера області Сергія Шаранича першими завітали міський голова м.Мукачва Золтан Ленд`єл та голова Мукачівської РДА Василь Пашкуляк. В ході розмови керівники міста та району подякували за співпрацю, за належну роботу щодо охорони громадського порядку під час виборів Президента. Окрім того, голова Мукачівської райдержадміністрації висловив бажання і підтримку зі свого боку щодо питання реорганізації міськвідділу, шляхом створення Мукачівського райвідділу міліції. 


З особистими питаннями до керівника міліції звернулося ряд мукачівців. В більшості, людей цікавив хід розслідування кримінальних проваджень. Також були питання побутового характеру, конфлікти з сусідами та ін. Керівник обласної міліції пообіцяв, що всі питання будуть розглянуті, а до порушників вжиті заходи впливу. 

Так само, на зустріч з Сергієм Шараничем прийшли голови громадських організацій с. Дерцен та с.Кольчино. Обидва формування – одні з найкращих в Мукачівському районі. Небайдужі учасники організації щодня заступають на чергування населеними пунктами. Однак, разом з тим у організації є проблема фінансування, адже вони діють суто на громадських засадах. В свою чергу очільник обласної міліції висловив вдячність за спільну важливу роботу для безпеки людей. Це допомагає у забезпеченні охорони громадського порядку у місті, районі і краї загалом. 


Під час особистого прийому в Мукачівському міськвідділі міліції Сергій Шаранич уважно вислухав пропозиції та подяки від людей. На завершення, запевнив громадян, що міліція завжди відкрита для спілкування та зробить усе можливе для вирішення питань, з якими вони звертаються. Насамкінець, головний міліціонер Закарпаття вивчив оперативну обстановку в місті та районі, поспілкувався з особовим складом та надав їм практичну допомогу в нагальних питаннях під час проведення підсумків роботи відділу за цей рік. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp