Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для ужгородських дітей продовжили карантин

5 січня 2017 р., 20:22

На тиждень

Із 29 грудня 2016 року по 5 січня 2017 року за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 642 ужгородців. Порівняно з показниками попереднього тижня, кількість хворих зменшилася вдвічі, разом із тим, рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу.

Із початку епідсезону 2016-2017 рр. серед ужгородців зареєстровано 16 випадків сезонного грипу "А", зокрема, за минулий тиждень - 5, у тому числі 2 дітей.

Оскільки показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Ужгорода залишається одним із найвищих в області, було прийнято рішення продовжити карантинні заходи.

Обмежувальні протиепідемічні заходи продовжать у дитсадках, триватиме і щоденний моніторинг стану відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів. Навчання у загальноосвітніх закладах та шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів міста відновиться 16 січня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp