Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Канада передала Україні 11 тонн гумдопомоги

6 січня 2017 р., 09:26

Вантаж буде переданий у лікарні і пожежні станції на сході України.

Канада 4 січня відправила в Україну 11 тонн гуманітарної допомоги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"4 січня 2017 року Конгресом українців Канади спільно з канадською компанією Сaravan Logіstics, а також канадськими громадськими організаціями Ukraine Appeal, GlobalFire, Global Medic і Лігою українців Канади були зібрані і відправлені в Україну 11 тонн гуманітарної допомоги, що складається з медичного обладнання та засобів пожежогасіння", - йдеться в повідомленні.Вантаж буде переданий у лікарні і пожежні станції на сході України, зокрема в Маріуполі.Зазначається, що ці меценати вже вчетверте відправляють гуманітарну допомогу Україні."Зібране в січні 2017 року українською громадою Канади обладнання дозволить поліпшити якість надання першої медичної допомоги постраждалим унаслідок російської агресії, а також підвищить ефективність боротьби з пожежами", - зазначили в МЗС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp