Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міноборони розкрило деталі призову офіцерів запасу

6 січня 2017 р., 09:38

Призиватися будуть громадяни до 43 років, а термін служби становитиме 18 місяців.

У Міноборони розповіли подробиці про призов офіцерів запасу, які не служили в армії, а закінчили військові кафедри ВНЗ, про що оголосили сьогодні.Відповідний коментар з'явився на сайті оборонного відомства України, де цей призов назвали "аналогом строкової військової служби"."Це, будемо так говорити, аналог строкової військової служби, але до неї залучатимуться громадяни України віком до 43 років, які закінчили кафедри військової підготовки, отримали офіцерське звання молодшого лейтенанта запасу і які не проходили військової служби", - сказано в повідомленні.

При цьому термін служби становитиме 18 місяців, тоді як укладання контрактів буде залежати від категорії військовослужбовців.Так, для осіб рядового складу термін контракту становитиме до 3 років, для осіб сержантського складу - від 3 до 5 років, для осіб офіцерського складу - від 2 до 10 років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp