Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Столітня благодійна організація знову діє на Закарпатті (ВІДЕО)

6 січня 2017 р., 13:41

Відновилися

Організація «Altrusa» була заснована ще в 1917 році, на Закарпатті ж такий фонд з’явився в 1994. Декілька років тому ця організація через різні причини припинила активну діяльність. Наразі всі фінансові та кадрові проблеми вже вирішили. Першим заходом оновленого ужгородського благодійного клубу стало свято, яке влаштували для дітей віком від 5 до 10 років.

«Сьогодні ми зібралися напередодні Різдва, зібрали дітей, у яких мами онкологічно хворі, або яких вже немає з нами і хочем зробити тим діткам свято. Тут будуть і аніматори, і ігри, і піца, і погодують їх», — Марія БАДИДА, президент ужгородського благодійного клубу «Altrusa»

Діти, задля яких організували це свято не приховують свого захоплення, і з радістю беруть участь у всіх іграх та конкурсах.

Учасники клубу запевняють, що в планах ще багато цікавий і потрібних ідей.

«Ми приурочили цей захід до Різдва Христового, хочемо зробити діткам подаруночки і зробити їм свято. У планах допомогти онкоцентру, міській лікарні, мамологічному кабінету», — Влада АНДРІЇВА, заступник президента ужгородського благодійного клубу «Altrusa»

На завершення всі дітки отримали подарунки на Різдво, які зігріють не тільки душу, але і в холодну пору року, - передає Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp