Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тереблі відчувається нестача пологового відділення

13 червня 2014 р., 15:36

Породілі повинні їхати за десятки кілометрів, щоб народити дитину. А дороги то ж не всюди добрі...

В рамках робочої поїздки голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка навідався в Тереблянську дільничну лікарню, де поспілкувався з керівництвом медичного закладу та ознайомився з умовами його функціонування. 

За словами головного лікаря Василя Даруди на сьогодні лікарня працює в штатному режимі, згідно наказів та положень МОЗ. Однак декілька років тому тут було закрито пологове відділення, що спричинило певні незручності для місцевих породіль. Адже народжували тут не лише тереблянки, а й мешканки навколишніх сіл. На сьогодні найближче пологове відділення знаходиться аж у місті Тячів, що за десятки кілометрів звідси. 

Тож, якби питання відновлення роботи пологового відділення вдалося на сьогодні вирішити – це було б позитивним моментом у покращенні надання медичних послуг населенню. Такої ж позиції дотримується і громада села, повідомив сільський голова Микола Цьока, який був присутній під час зустрічі. 

Окрім цього присутні обговорили тему реформи і подальшого розвитку медичної галузі району. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp