Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Допоки всі святкуватимуть, полісмени охорони посилено працюватимуть

6 січня 2017 р., 20:32

Аби запобігти біді

Під час свят.

На жаль, у період святкових днів, коли господарі покидають свої домівки - на «полювання» виходять квартирні крадії. Аби свята не запам’ятались закарпатцям не приємними сюрпризами, у святкові дні працівники Управління поліції охорони Закарпаття працюватимуть у посиленому режимі.

Керівництво Управління поліції охорони в Закарпатській області звернули увагу особового складу на значну кількість протиправних посягань на майно громадян, які особливо часто трапляються у вихідні та святкові дні.

- Наряди групи затримання повинні бути особливо уважними. Швидко реагувати на спрацювання охоронної і тривожної сигналізації, діяти професійно та рішучо з приводу припинення протиправних посягань. Не забувайте і про особисту безпеку,- наголосив Сергій Лисенко, заступник начальника УПО в Закарпатті.

Обласні працівники поліції охорони, забезпечуватимуть безпеку не тільки об’єктів, які охороняються, а й стежитимуть за дотриманням громадського порядку, як і працівники інших підрозділів поліції ГУ НП області . Особливо пильно слідкуватимуть – за безпекою громадян у місцях масових святкувань та поблизу церков.

Тож варто сподіватися, що Різдвяна пора запам’ятається, жителям Закарпаття та гостям краю, тільки приємними сюрпризами.


Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp