Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали шістьох нетверезих водіїв (Фото)

9 січня 2017 р., 13:25

За добу

Перший нетверезий водій вчора на Шкоді зніс інформаційну табличку на АЗС та зник з місця події, після чого патрульні знайшли його та склали відповідні адмінматеріали. 

Другий водій, вчора о 12:30, на Джипі Хюндай, після ДТП, з місця якої зник, керував напідпитку та не зупинявся патрульним, але після нетривалого переслідування його таки притягнули до відповідальності, склавши 4 адмінматеріали.

Згодом ужгородські патрульні винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за керування у нетверезому стані на водія Тойоти, якого освідували в обласному наркодиспансері.

Ще двох мукачівських водії виявили на Росвигівський та Данила Галицького. Водій ВАЗа від освідування відмовився, а результат теста водія Рено склав 1.24 проміле. Водій Тойоти в Ужгороді, керуючи напідпитку, зі смуги, призначеної для руху прямо здійснив поворот праворуч. Стан сп’яніння підтвердив висновок лікаря у обласному наркодиспансері.


Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp