Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обласні обранці збільшили фінансування Програми щодо «Закарпатського обласного контактного центру»

10 січня 2017 р., 12:20

На третьому пленарному засіданні п’ятої сесії облради ухвалено рішення «Про внесення змін до Програми діяльності державної установи «Закарпатський обласний контактний центр» на 2017 – 2019 роки».

Мета програми - виявлення за допомогою зворотного зв’язку проблемних питань державної політики, забезпечення оперативного реагування на потреби громадян. Визначення основних засад створення системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, за допомогою якої забезпечуватиметься оперативне реагування на звернення громадськості, проведення моніторингу основних проблемних питань, що потребують прийняття рішень на місцевому та державному рівні, інформування громадян про пріоритетні питання державної політики спільно з органами виконавчої влади.

Основні заходи програми - впровадження єдиних стандартів роботи з громадськістю в діяльність контактних центрів, а також телефонних «гарячих ліній», довідкових телефонних служб органів виконавчої влади, забезпечення здійснення контролю за їх дотриманням; налагодження проведення контактними центрами, а також телефонними «гарячими лініями», довідковими телефонними службами органів виконавчої влади роботи з роз’яснення пріоритетних питань державної політики; моніторингу та аналізу громадської думки спільно з органами виконавчої влади; розроблення програмного забезпечення обласного контактного центру для ведення автоматизованої бази даних про звернення, що складається із сервісів.

Зміни стосуються збільшення фінансового забезпечення реалізації програми.Джерело - обласний бюджет. Для виконання заходів Програми передбачається коштів у сумі 2316,2 тис. гривень, у тому числі на: 2017 рік – 663,7 тис. грн., 2018 рік – 780,0 тис. грн., 2019 рік – 872,5 тис. гривень.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp