Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець спокусився на чуже авто

10 січня 2017 р., 16:02

Однак його спіймали

Фахівці.

Співробітники Тячівського відділу поліції спільно з дільничними офіцерами дубівської поліції розшукали «ВАЗ 2101», який викрали у селі Ганичі До правоохоронців звернувся мешканець села Угля Тячівського району та повідомив про зникнення свого авто з території пилорами в селі Ганичі. Слідчо-оперативна група та група швидкого реагування на місці події встановили, що на територію підприємства невідомі проникли шляхом вільного доступу. 

Співробітники Тячівського відділу поліції спільно з дільничними офіцерами дубівської поліції розшукали чоловіка, який підозрюється в незаконному заволодінні транспортим засобом та сам «ВАЗ 2101». Викрадачем виявився 24-річний житель села Калини. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. Таке правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp