Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп визнав, що Росія причетна до кібератак на США

11 січня 2017 р., 20:20

При цьому він додав, що хакерські атаки проти США здійснюють і інші країни

Нацкомітет Демпартії погано захищався від атак хакерів. Про це заявив обраний президент США Дональд Трамп під час своєї першої прес-конференції після виборів.

«Я думаю, це була Росія», - сказав Трамп.

При цьому він додав, що хакерські атаки проти США здійснюють і інші країни. Зокрема, цим займається Китай.

«У нас є кращі в світі фахівці з комп'ютерних технологій. Ми будемо працювати над тим, щоб забезпечити захист», - сказав Трамп. Він також закликав журналістів звернути увагу не тільки на атаки хакерів, але і здобуту ними інформацію про його суперницю на виборах Гілларі Клінтон.

«Що ми дізналися зі зламаних серверів? Що Гілларі знала питання заздалегідь перед дебатами. Це неприпустимо. Якщо б таке стало відомо про мене, мене б зняли з виборів», - заявив Трамп.

Нагадаємо, під час передвиборної гонки в США Росію неодноразово звинувачували у втручанні в американські вибори. Кандидат на пост президента США від демократів Гілларі Клінтон заявила, що комп'ютери Національного комітету Демократичної партії США зламали російські спецслужби.

Після цього Федеральне бюро розслідувань зафіксувало спроби зламу виборчих систем в штаті Арізона, до яких можуть бути причетні хакери з Росії Через деякий час Демократична партія США заявила про нову спонсоровану Росією кібератаку.

Центральне управління розвідки США дійшло висновку, що Росія втрутилася в президентські вибори, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти. Директор національної розвідки США Джеймз Клаппер заявив, що Росія припинила кібератаки на США після публічних звинувачень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp