Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям вінчували діти з сусідньої Словаччини (ФОТО)

12 січня 2017 р., 15:41

Сьогодні

Засвідчити міцність дружніх зв’язків із закарпатцями та вшанувати народні традиції приїхали діти зі Словаччини на Закарпаття. 12 січня три десятки школярів із сусідньої країни колядували та віншували в обласній адміністрації.

{g}

Візит школярів з міста Вранов-над-Топльоу вже став традиційним: цьогоріч вони виступали в обласному центрі вже вшосте. Приїзд дітей із сусідньої країни відбувся за сприяння дипломатів - Почесного консула України в Словацькій Республіці Станіслава Обіцкі та Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янки Буріанової. «Прийміть ці різдвяні колядки, як щире вітання від усієї Словаччини. Бажаємо вам – Закарпаттю та Україні – в новому році всього найкращого, здоров’я, щастя миру та безпеки», - наголосила у вітальному слові пані Буріанова.

Делегацію колядників на Закарпатті вітав керівник краю Геннадій Москаль. Він подякував дітям за виступ і вручив їм солодкі подарунки.

У рамках візиту на Закарпаття діти зі Словаччини колядували у декількох локаціях. Зокрема, в Ужгородській спеціалізованій ЗОШ №4, де вивчають словацьку мову та у Генеральному консульстві Словацької Республіки в м. Ужгород.




Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp