Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що чекає на берегівську воду?

14 червня 2014 р., 11:40

Вирішували в Угорщині.

10 червня 2014 року у м.Ніредьгазі (Угорщина) в ЗАТ «Ніршийгвіз» відбулося засідання Загальних зборів Учасників ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

У ньому взяли участь: Бабяк З. А. – Берегівський міський голова, Буднік В. Ю. – начальник Управління комунального майна та земельних відносин Берегівської міської ради, Сабо Іштванне — Генеральний директор Закритого акціонерного товариства «Ніршегвіз», Шуйок Б. – Голова Ревізійної комісії ТОВ «Водоканал Карпатвіз», Галайда Й. С. – директор ТОВ «Водоканал Карпатвіз», Богдан М. П. – головний бухгалтер ТОВ «Водоканал Карпатвіз»., Галайда В. Ф. – головний економіст ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

На порядок денний були винесені наступні питання: «Звіт про господарську діяльність ТОВ «Водоканал Карпатвіз» за 2013 рік», «Про затвердження бізнес-плану ТОВ «Водоканал Карпатвіз» на 2014 рік» та інші. Засновниками Товариства прийняті ухвальні рішення щодо затвердження звіту Товариства та бізнес-плану ТОВ «Водоканал Карпатвіз» на 2014 рік.

Серед інших питань обговорювалися екологічні проблеми Товариства, фінансування робіт з проектування, реконструкції та будівництва каналізаційно-очисних споруд м.Берегово, робота Товариства з боржниками послуг водопостачання та водовідведення. На засіданні директор Товариства Галайда Йосип звернувся до керівництва ЗАТ «Ніршийгвіз» з проханням надання фахової допомоги шляхом залучення відповідних фахівців для діагностики свердловин, які використовуються Товариством та обстеження, налаштування захисту насосного обладнання, що використовується на водоочисних спорудах.

beregszasz.com.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp