Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві завершився фестиваль "Різдвяна зіронька" (Фото)

15 січня 2017 р., 10:00

Визначили переможців

У Мукачеві урочисто нагородили переможців ХХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю естрадної пісні "Різдвяна зіронька", який від учора проходив в Християнському культурному центрі. Пісенне свято започатковане у 2007 році як обласне та вже вдесяте відбулося як всеукраїнське.

Мета фестивалю – популяризація вокального мистецтва, пошук і підтримка талантів, залучення поетів, композиторів, діячів мистецтв до роботи з обдарованими дітьми та юнню, естетичний і духовний розвиток молодого покоління.

До участі залучені майже 200 вихованців вихованці (учні) позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, а саме: солісти, дуети, тріо та вокальні гурти (до 10 учасників) віком від 6 до 21 року.

Рівень виконавської майстерності конкурсантів оцінювало фахове журі за такими критеріями: якість звуковедення та чистота інтонування; виконавська й акторська майстерність; відповідність стильовим та жанровим ознакам твору, сценічному костюму; наявність природного дару, не підкріпленого сучасними музичними засобами; творча індивідуальність; ансамблевий стрій; сценічна культура.

{g}

Вчора, 14 січня, відбулася концертна програма за участі лауреатів першої премії, гран-прі фестивалів за останні двадцять років та заслуженого артиста України Олександра Садварі.

З вітальним словом до присутніх та учасників фестивалю звернувся заступник міського голови Олександр Галай.

Переможцями гран-прі фестивалю "Різдвяна зіронька - 2017" став зразковий вокальний ансамбль «Вернісаж» з міста Нетішин. Більш детально про імена всіх переможців фестивалю – згодом.

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp