Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся фестиваль "Коляда у старому селі" (Фото)

15 січня 2017 р., 17:00

Вже сьомий по рахунку

Уже традиційний фестиваль «Коляда у старому селі», відбувся сьогодні в Ужгороді у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

Розпочалося святкове дійство із урочистої ходи з площі Театральної. Після богослужіння у Шелестівській Михайлівській церкві відбулося офіційне відкриття «Коляди…» та нагородження переможців учорашнього фестивалю «Нова радість стала», який вперше провели в Ужгороді.

Гостей та учасників фестивалю вітали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, в.о. Ужгородського міського голови, перший заступник міського голови Іштван Цап.

Майже два десятки фольклорно-етнографічних колективів з усіх куточків нашого краю виступили на головній сцені, колядували також і в хатках свого регіону. Чудову розважальну програму підготували і гості із Тернополя – ансамбль народної музики Тернопільської обласної філармонії «Веселі галичани».


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp