Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якою ціною Закарпаттю дістанеться водогін?

14 червня 2014 р., 15:05

Який намагаються збудувати вже 3 роки.

Вартість робіт становить 12,6 млн. грн. Договір на цей водопровід з компанією підписується вже втретє...  Компанія "Тиса" третій рік не може побудувати водопровід у гірському краї. Вартість робіт становить 12,6 млн. грн. Договір на цей водопровід з компанією підписується вже втретє. Перший поспіль на будівельні роботи «Тиса» отримала за результатами відкритих торгів у липні 2009 р. 

Тоді з компанією підписали договір на 1,36 млн. грн. Пізніше, в кінці 2012 р., вже із закупівлі у одного учасника кошторис скорегували до 12,68 млн. грн. Збільшення вартості будівництва майже в десять разів пояснили необхідністю додаткових будівельних робіт, не включених до початковий проект. За повідомленням місцевих ЗМІ, влітку 2012 р. роботи по першій черзі вже велися. Цього разу тендер знову провели у вигляді відкритих торгів. кою чіною Строком закінчення значиться «до повного виконання робіт». Варто відзначити, що пропозиція «Тиси» не було найдешевшим на тендері. У торгах брали участь ще чотири компанії, три з яких пропонували виконати роботи на 1-4 млн. грн. дешевше. Але «Тиса» перемогла як компанія з са-им великим стажем роботи на будівельному ринку (53 року). 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp