Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові вогонь охопив машину

16 січня 2017 р., 14:01

Вчора

15 січня о 13:55 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в легковому автомобілі ВАЗ-2107, 2003 року випуску, що в м Виноградів на вулиці Квіткові. Транспортний засіб почав горіти, коли 41-річний керманич виїхав із власного обійстя. Спочатку чоловік намагався самотужки приборкати полум’я, але вогнегасник не спрацював.


На місце події оперативно прибув черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів у складі 8 чоловік особового складу та двох одиниць техніки.

Зважаючи на те, що автомобіль згорає за лічені хвилини, діяти пожежникам слід було надзвичайно швидко. Вже о 14:02 вогнеборці локалізували загорання і через 10 хвилин пожежа була повністю ліквідована. Вогонь встиг знищити та пошкодити салон і моторний відсік легковика, а також наявні там документи. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp