Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нацрада розбереться з Битвою екстрасенсів на СТБ

16 січня 2017 р., 13:45

Питання трансляції Битви екстрасенсів каналом СТБ розглянуть 19 січня.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення має намір розглянути питання трансляції в недільному ефірі телеканалу СТБ передачі Битва екстрасенсів, в якій брали участь російські військові. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

"За фактом трансляції зазначеної передачі відповідним підрозділам регулятора дано доручення провести моніторинг і запис програми, щоб ці матеріали розглянути на засіданні. Ефір телеканалу "СТБ" записаний", - сказано в повідомленні.

Також в Нацраді зазначили, що на трансляцію цієї передачі активно відреагувала глядацька аудиторія і медіа-спільнота, висловлюючи своє обурення і закликаючи регуляторний орган до адекватного реагування.

"На черговому засіданні Національна рада винесе це питання на розгляд з голосу і прийме рішення відповідно до чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на телеканалі СТБ 16 січня вийшла в ефір російська версія проекту Битва екстрасенсів, в якій брали участь "люди в камуфляжі", серед яких були колишні і чинні російські військові. Один з них відкрито зізнався, що брав участь в бойових діях в Україні.

Глава правління ЗАТ "Міжнародний Медіа Центр - СТБ" Володимир Бородянський перепросив за її появу в ефірі, назвавши це "неприпустимим з моральної точки зору". За його словами, трансляція російської версії шоу буде припинена, а співробітники, які допустили її вихід в ефір, - звільнені.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp