Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інавгурація Трампа. Бойкот оголосили 22 демократи

16 січня 2017 р., 13:47

Конгресмени вирішили не йти на інавгурацію після образи Трампом демократа Льюїса.

Про намір бойкотувати інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа заявили вже 22 конгресмени-представники Демократичної партії. Як повідомляє телеканал ABCnews, більшість з них вирішили не бути присутніми на інавгурації після того, як Трамп образив конгресмена Джона Льюїса, відомого борця за громадянські права.

Льюїс, зокрема, заявив, що не вважає Трампа законним президентом через втручання Росії в процес виборів. У відповідь обраний президент порадив конгресмену більше уваги приділяти своєму виборчому округу, який "перебуває в жахливому стані".

"Тоді як деякі з них прийняли рішення на початку тижня, кілька виступили з цим сьогодні, після того, як новообраний президент образив демократа Джона Льюїса, що стало останньою краплею", - повідомляє телеканал.

У свою чергу демократ Іветт Кларк заявила, що, ображаючи Льюїса, Трамп "ображає Америку". Про солідарність з Льюїсом у Twitter оголосили також демократи з Палати представників Марк Такано і Джуді Чу. Конгресмен Тед Лью наголосив, що не заперечує президентство Трампа, але не може піти на інавгурацію, оскільки не сприймає його поведінку, а також "зневажливі і неамериканські заяви".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp