Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Творіння Олександра Гавроша - у списку Всеукраїнського рейтингу "Книжка року-2016”

16 січня 2017 р., 16:41

Бобореться за визнання

Книга закарпатця.

Журі щорічного Всеукраїнського рейтингу „Книжка року-2016” опублікувало „короткі списки” видань, що боротимуться за перемогу у номінації „Дитяче свято”.
У переліку – книга закарпатського письменника Олександра Гавроша „Легенди Срібної Русі”, видана за рахунок Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2015 – 2017 роки у видавництві Олександри Гаркуші.
У підномінації „Твори для школярів середніх класів” представлено також книги львівського Видавництва Старого Лева: Х.Андерсен „Дикі лебеді”, Катерина Бабкіна „Шапочка і кит”, київських видавництв А-БА-БА ГА-ЛА-МА-ГА: Сашко Дерманський „Стонадцять халеп Остапа Квіточки”, Андрій Кокотюха „Гімназист і Чорна Рука, Дж. К. Ролінг „Гаррі Поттер і філософський камінь. Велике ілюстроване видання” та „Дух і Літера” -Григорій Фалькович „Шалахмонеси”.
Лауреати з цих списків будуть оголошені наприкінці січня — на початку лютого.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp