Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Банкопад" їм не страшний: у Мукачеві запрацювало відділення "Таскомбанку"

17 січня 2017 р., 20:35

Банк планує розвиватися і відкрити на Закарпатті ще кілька відділень

Сьогодні в Мукачеві урочисто відкрили відділення нової банківської установи – «Таскомбанку». Як на останні роки ця подія, прямо кажучи, незвична, адже в країні і далі триває «банкопад», а довіра людей до банківської системи – дуже низька. Проте святе місце, як відомо, пусте не буває. І сьогодні за клієнтів банків, що лопнули, іде гостра конкурента боротьба.

Степан Німчук, директор Закарпатського регіону АТ «Таскомбанк» каже: «Так званий «банкопад», на щастя, нас не стосується. Ми стараємося розвиватися, відкривати нові відділення, у нас для того є всі економічні і професійні потужності. Ми готові замінити ті банки, які не втрималися на ринку. Маю велику надію, що в найближчому майбутньому будемо одним із найбільших банків в Україні. До цього прагнемо і йдемо».

І справді, на сьогодні «Таскомбанк» - один із лідерів за динамікою розвитку на українському ринку. До прикладу, сьогодні «Українська правда» опублікувала аналітичну статтю про підсумки роботи банків у 2016-му році. За даними видання, «Таскомбанк» на початок 2017-го року надав 5.7 мільярда гривень кредитів, і залучив 5,6 мільярда гривень депозитів фізичних та юридичних осіб.

«Ми глибоко переконані в тому, що в будь-який час, незалежно від економічної і і загальнополітичної ситуації в країні, думати треба про людей, – каже Степан Німчук. – Відтепер і бізнесмени, і фізичні особи матимуть можливість відчути високі стандарти банківського обслуговування, які може запропонувати «Таскомбанк». І не тільки в Мукачеві, адже попереду у нас відкриття ще кількох відділень банку на Закарпатті».

{g}

Начальник управління економіки та транскордонного співробітництва Мукачівського міськвиконкому Руслана Орос передала колективу відділення привітання з нагоди відкриття від мера Мукачева Андрія Балоги і побажала банківській установі процвітання.

До слова, з нагоди відкриття у Мукачівському відділенні діють цікаві і вигідні акції для майбутніх клієнтів – як для фізичних осіб, так і для підприємців. Працює відділення за адресою: м.Мукачево, вулиця Валенберга, 4.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp