Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ліві" документи підприємцю з рук не зійшли

18 січня 2017 р., 11:01

Буде відповідати

За порушення.

Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження, за фактом неправомірної участі одного з приватних підприємців краю у конкурсних торгах з організації харчування учнів п’яти шкіл Міжгірського району.

Так, прокуратурою вивчено матеріали документації конкурсних торгів державних закупівель послуг із організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів Міжгірського району, які проводилися відділом освіти Міжгірської РДА.Відтак, встановлено, що один з учасників вказаних торгів, для виконання вимог документації конкурсних торгів та Закону України «Про здійснення державних закупівель», склав та використав завідомо підроблений документ, який підтверджував його право участі у вищенаведених торгах.Попередня правова кваліфікація вчиненого злочину за ч. 2 та ч.4 ст.358 КК України (підроблення та використання завідомо підробленого документа).Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp