Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обласна влада сприятиме співпраці агенцій регіонального розвитку Закарпаття та Кошицького краю

18 січня 2017 р., 17:04

Сьогодні, 18 січня, в обласній раді відбулася ділова зустріч та перемовини між партнерами з АРР «Закарпаття» та АРР «Кошіце», які провів заступник голови облради Петро Грицик.

Основна мета – знайомство у зв’язку зі зміною керівництва АРР «Закарпаття», обговорення стану діючого проекту ZIP та подальших перспектив співпраці.

Словацьку сторону представляли: директор АРР «Кошіце» Тесляр Ярослав та менеджер проекту Ян Дзурдрзенік.

У роботі зустрічі взяли участь директор АРР «Закарпаття» Михайло Данканич, менеджер проекту Лариса Грицик, керуючий справами виконавчого апарату облради Юрій Гузинець.

Петро Грицик, привітавши гостей, запевнив, що зміна керівництва АРР «Закарпаття» повинна сприяти пожвавленню співробітництва між двома асоціації.

-Сьогодні АРР «Закарпаття» працює однією командою спільно з обласною радою та облдержадміністрацією і ми готові всіляко підтримуватимемо заходи, спрямовані на розвиток співробітництва та реалізацію взаємовигідних проектів Закарпаття і прикордонних регіонів Словаччини, – наголосив Петро Васильович.

Учасники зустрічі обговорили конкретні кроки щодо реалізації проекту «Ув’язка та інноваційний підхід до планування розвитку транскордонного словацько-українського регіону»(ZIP), який здійснюється обома сторонами в рамках Норвезького механізму транскордонного співробітництва.

Закарпатська облрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp