Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Савченко виключають з комітету нацбезпеки

18 січня 2017 р., 19:14

Нардепа не хочуть допускати до держтаємниць.

Верховній Раді рекомендували прийняти постанову про виключення депутата Надії Савченко з персонального складу комітету з нацбезпеки і оборони. Відповідне рішення було прийняте на засіданні комітету 18 січня.Також комітет звернеться в Генпрокуратуру з проханням дати оцінку щодо того, чи є в діях Савченко ознаки державної зради."Ми створюємо міжвідомчу групу. Я погодив це зі СБУ. Та інформація, яку ми заслухали, дає підстави звернутися в ГПУ, щоб там дали оцінку заявам Винника", - сказав голова комітету Сергій Пашинський.

"З метою припинити роботу Савченко в комітеті, не дивлячись на те, що на комітеті обговорюють питання держтаємниці, прийняти проект постанови про виключення Савченко зі складу комітету", - сказав депутата Андрій Тетерук.У той же час сама Савченко назвала звинувачення пустослів'ям."Мої вчинки не заподіяли жодної шкоди Україні", - сказала нардеп.Тим часом комітет Верховної Ради з питань регламенту і організації роботи парламенту не підтримав проекту постанови про виключення Надії Савченко зі складу комітету з питань нацбезпеки повідомляє Укрінформ.Раніше Надія Савченко влаштувала скандал у парламентському комітеті з нацбезпеки, а опісля залишила засідання комітету, фактично зірвавши кворум з розгляду певних важливих питань. А ще раніше Савченко заснула на засіданні комітету.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp